Reisedagbok fra New York – Del III

Mandag våknet vi opp til grått og vått vær. Vi valgte derfor å dra til Jersey Gardens, et stort senter med outlets i New Jersey. Fra verten vår hadde vi fått tips til hvordan lettest komme seg dit, og selv om det bare var ståplass på bussen og sjåføre kjørte som et svin, var det en grei måte å komme seg ut til senteret på. Etter å ha sikret oss ei kupongbok med diverse rabattmuligheter i de ulike butikkene, la vi en liten plan for hvilke butikker vi ville innom. Nå skulle det handles julegaver både til liten og stor! Det var lett å finne frem og vi fikk handlet det vi ønsket, og da vi i tillegg fikk hjulpet barna med å finne ut av problemet med internettet hjemme (det var sikringen som var gått!), var vi veldig fornøyde.

Vel hjemme i leiligheten var vi trøtte og sultne, men nesten vegg-i-vegg med leiligheten lå det en pizzabaker, så det var enkelt å få seg en lett middag. Resten av kvelden tok vi det med ro, vi var bare en liten luftetur om kvelden og så oss rundt i området. Union City i New Jersey er kanskje ikke førstevalget for en bytur, men det er absolutt muligheter her til både det ene og det andre.

Dette innlegget ble publisert i Travel og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..