Reisedagbok fra New York del II

I stedet for å bo på dyrt hotell i New York, valgte vi som sist vi var på reise å leie leilighet I New Jersey via airbnb. Samme dagen vi reiste kunne man lese i Dagens Næringsliv at airbnb nå er verdens nest største hotellkjede, med en halv million utleieenheter i 192 land og 40.000 byer verden over. Hver eneste natt bor 150.000 mennesker i et rom, en leilighet, et slott, en husbåt, en tipi eller en trehytte booket gjennom Airbnb. Selskapet er verdsatt til over 15 milliarder kroner!

Det fungerer utrolig bra. På forhånd har vi booket leiligheten gjennom nettstedet og fått kontakt med verten. Hun har gitt oss verdifulle tips om busstider, -ruter og -priser og om steder verdt å besøke og i det hele tatt vært svært tilgjengelig for oss. Vi får en fullt utstyrt leilighet med kjøkken og kokemuligheter, stort kjøleskap, mer plass enn et hotellrom men mye rimeligere. Og så lenge vi har så gode bussforbindelser, gjør det ingenting om vi ikke bor på Manhattan. Airbnb anbefales på det varmeste!

Dette innlegget ble publisert i Travel og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..