Velkommen 2012

Godt nyttår!

Et nytt og ubrukt år ligger foran oss. Et år som vi ikke aner hva vil romme før det er over. Men vi kan ønske oss og håpe for det nye året, og vi kan gjøre våre valg innenfor de muligheter vi har. Vi kan velge å stå opp for det gode og kjempe mot det onde. Vi kan velge å reise opp og støtte de som ligger nede, i stedet for å gå forbi. Vi kan velge å ta avgjørelser på grunnlag av de vi mener er best, eller vi kan la andre bestemme for oss. Alt dette avgjør hvordan året blir for oss, og det avgjør kanskje også hvordan året blir for andre.

Jeg har ikke noen konkrete nyttårsforsett, men jeg skal prøve å være mer fysisk aktiv, og velge å gå og sykle i stedet for å ta bilen når jeg kan. Og som vanlig gjelder det å tenke at litt er bedre enn ingenting. På twitter ble jeg tipset om denne informative videoen som sier noe om hva bare 1/2-times fysisk aktivitet kan gjøre for helsa. Uansett om man er slank, normal- eller overvektig, har 1/2-times daglig fysisk aktivitet store positive ringvirkninger. Har du problemer med å få det med deg på engelsk, har du en fin oversikt over alle de helsemessige gevinstene på norsk her.

Det ble litt over 1/2-times fysisk aktivitet i dag da vi tok en tur til Helleviga. Det gikk i barnetempo og med mange innlagte pauser, men det var godt å komme seg ut i frisk sjøluft og herlig å bevege seg litt etter en stillesittende dag i går. Her ser du hvor flott det var, selv i «stygt» vær:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dette innlegget ble publisert i Hverdag og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Velkommen 2012

  1. Hilde Jensen sier:

    Så flink du er til å skrive og inspirere andre, Anne- Grethe. Flotte bilder fra Helleviga, vi bør hvist ta oss en tur dit selv.
    Nå er det vel ikke så lenge til neste treff, gleder meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..