Fin nettside

Her en dag dumpet jeg over ei fin nettside. Aner ikke hvordan jeg havnet der, men her er den: http://www.lindseynobles.com/ Det er såpass enkel engelsk at jeg tror de fleste vil skjønne mye av hva som står der. Når jeg leser denne bloggen, merker jeg at det er en slik blogg jeg gjerne kunne hatt selv. Men det koster litt mer tid og energi enn jeg er villig til å legge i det akkurat nå, så jeg nøyer meg med å henvise til hennes blogg. Hun er omtrent like gammel (like ung ;-)) som meg, og skriver om hva hun tenker, tror og ønsker. Kanskje du også finner det inspirerende?

Ellers er jeg blitt litt hektet på mandagstrimmen til friskis&svettis: http://www.jympa.nu/(S(kbfhlkujnazbujfozaymgt3p))/Forms/Public/StartForm.aspx?org=DEB28B56-30DB-443C-A8BE-2113276A6866 Tror jeg skal lage en fan-klubb til instruktøren på facebook. Hun får oss til å gi mye mer enn man kunne tenke at man hadde på lager. Mandagsskveldene blir alltid korte, skikkelig god og trøtt når kvelden siger på 🙂

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..