Det beste i livet III

Hva som er best i livet, endrer seg fra tid til annen. Nå som vi er nesten midtvinters, er noe av det beste i mitt liv at jeg har et godt og varmt hus som verner meg mot vinterkulda. Når kuldegradene kryper nedover til -10 og det er blåsete i tillegg, er jeg lykkelig over å kunne fyre opp inne og skape ei lun hule innendørs.

Nå i desember er jeg også takknemlig for at jeg har mulighet til kjøpe eller lage gaver til de jeg er glad i. Jeg er ikke så opptatt av at det må være så fine og flotte gaver, men det å kunne gi en liten julegave til noen av dem som betyr noe for meg, er jeg veldig glad for. Å få dele med andre, både de som har mye og de som har lite er en vel så stor glede for giveren som for mottakeren. Hva med å gi litt ekstra i desember til de gode formålene du allerede støtter?

Det beste i livet i desember er også å ta frem jule-cd-ene (ja, jeg har ennå noe musikk på cd!) og høre de gode, klassiske julesangene igjen og kanskje supplere med noen nye fra itunes eller spotify. Å sitte ned og se en film med juletema eller å se årets NRK-serie «Julekongen» med barna er også fint. Denne innetida med familien hvor vi samles om gode opplevelser, er noe jeg verdsetter høyt.

Hva er det beste i livet for deg akkurat nå?

Vinterstemning

Vinterstemning

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Oppmuntring og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..