Vår i luften!

Endelig er det mars og vår i luften! Det fryder meg når vannet sildrer nedover bakkene og snøen smelter. Vi hadde ei flott uke på Bortelid, og selv om vi har hatt vinter og snø siden før jul, var det stor stemning og glade utebarn hver dag i ferien. Bare se på bildene! Vi hadde gode venner, gode naboer, butikk like ved, direkte adkomst til skiløypene, fint vær 6/7 dager og ingen uhell. Heldige 🙂

Nå er det 3 uker hverdag igjen før påske. Vi har klart å grave frem en sykkel, de to andre står fortsatt parkert under snøen. Gleder meg veldig til å kunne sykle igjen på bare gater og veier! Inntil videre spaserer jentene til skolen, for alt smeltevannet gjør sykkelveien ganske isete og glatt på morgenen. Men nå som det er så lyst om morgenen, er det ikke særlig vanskelig å stå tidlig opp.

Den nye sofaen er på plass, og den gamle ble annonsert på Finn.no under "gis bort". Ikke vanskelig å bli kvitt den! Deilig at ting kan bli brukt og slippe å bli søppel før det er nødvendig. Nå ønsker jeg meg noen nye puter og litt frisk bordpynt og en fin løper til bordet, så blir det enda penere. Ønsker alle en god vår! Selv har jeg planer om å sette nesa i sky i formiddag og få masse fregner på nesa!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..