Barn og kristendom

Det er ingen hemmelighet at jeg ønsker et bedre tilbud til barna mine i menigheten. Da jeg leste litt om Oddernes og Justviks nye satsing på barn i menigheten, kom jeg over et sitat som festet seg. Det lød slik: "Barna er dagens kirke, ikke morgendagens". Tygg litt på den. Er du enig?

Dette er altså Torvastad kirke hvor mine barns farfar er begravet.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..