Vann ute og inne

Øs pøs ute, derfor i svømmehall inne. Badetøyet brukt første og antakelig eneste gang i England for denne gang. Jentene har lekt med Polly i 3 timer, og de spilte monopol og koste seg og lærte mora hennes litt norsk. 

Kort fortalt i dag, jeg satt og skrev en lang epistel i stad, men ved et tastetrykk feil forsvant alt for meg. Men kvelden endte god; jeg slo Merete i ordspill! Men rett skal være rett, hun slo meg ei gang også. Men jeg ligger dårligere ranket, så nå kom jeg meg litt oppover på rankingen. 5 fattige poeng. 
Dette innlegget ble publisert i Travel. Bokmerk permalenken.

1 svar til Vann ute og inne

  1. Hanne sier:

    Ikke dårlig..:) høres ut som om dere har det veldig kjekt.. Her hjemme har de meldt regn de 4-5 neste dagene, passer jo fint nå som jeg skal ha noen dager ferie! men så går det jo ann å finne på mye greit når det regner også da..:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..