London til helga

Jeg skrev tidligere en dag at vi skulle undersøke togtider og -priser til London herfra. Det var utrolig dyrt! Kanskje et sted mellom 2000 og 3000 kroner for familien vår, og da hadde vi fått max 5 – 6 timer i London. Det er jo et stykke herfra. Så dermed undersøkte min kjære mann overnattingsmuligheter, og fant et hotell hvor vi kunne få to rom til £ 90, altså rundt regnet 900 kroner. Så det vil vi heller! Hotellet ligger like ved Gatwick, så da trenger vi bare reise der en vei, for vi skal jo hjem dagen etter. Så vi kjører inn søndag morgen, tar ca. 3 timer i bil, og så er vi ferdig med reisingen. Derfra blir det tog eller undergrund eller buss inn til sentrum.

I dag skal vi til Shakespeares fødeby, does somebody know? Og så skal vi til en annen by med et festlig navn: Bourton-on-the-water. Håper å finne et bilde fra det senere i dag, skal visst være særs idyllisk. Flott vær nå, så dette blir nok en alle tiders dag .

Dette innlegget ble publisert i Travel. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..