Nytt land i dag, Wales!

I dag kjorte vi til Cardiff, hovedstaden i Wales. Det er en forholdsvis stor by med 300.000 innbyggere, og det var masse liv i gaagata. Vi parkerte greit, og gikk rett paa Marks & Spencer, for barna hadde lyst aa se om de kunne finne noe aa bruke pengene paa. Det fant de ikke, saa vi trasket litt videre. Barna kjopte litte granne, og vi fikk kjopt noen souvenirer og kort. Vi snudde da vi kom til Cardiff castle, den var virkelig flott, men barna ble fort lei, saa vi gikk ikke inn der. Vi fikk sett et par flotte kirker, sett naturen i Wales – som ikke er saa ulik den norske – og sett skilter med de mest underlige bokstavkombinasjoner. Alt i alt en grei dag, men veldig godt aa komme "hjem" i kveldinga da Mathias begynte aa bli trott. Det eneste kjedelige i dag var at vi ikke fant noe glutenfri mat, saa Nina maatte ta til takke med kjeks som jeg hadde i reserve i bilen.
 
See full size image
 
 
 
 
 
 
 
Satt og tenkte paa om jeg noen gang senere kommer til aa dra til Wales, og jeg tror nok ikke det er veldig sannsynlig. Men hvem vet? Hadde noen spurt meg for et aar siden, hadde jeg neppe tenkt at jeg i det hele tatt skulle dra dit. Naa har jeg vaert der!
 
Dette innlegget ble publisert i Travel. Bokmerk permalenken.

2 svar til Nytt land i dag, Wales!

  1. Hanne sier:

    Hei hei! Koselig å lese hvordan dere har det!:) glemte å ønske dere god tur jeg.. Her regner det også, men er meldt litt finere vær neste uke. Håper dere får noen fine dager videre, og at dere finner noe glutenfri mat;) kos dere! hilsen tante Hanne..

  2. Anne-Grete sier:

    Vi fikk finvaer i dag, og det var deilig, saa kunne vi faa en fin dag ute i Malvern Hills. Som du ser – polsene skaper ogsaa problemer. Maa visst gaa for rent kjott og lage brodmaten selv 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..