Besteget Black Hill today!

Today we went to the Hills, Mavlern Hills. We drived about 4 minutes, and parked the car. Then we started the walk up the hillside. Fantastic view on the top, and all the children enjoyed the trip. We are planning to climb another hill another day, maybe Herefordshire Beacon.
 
Et sok paa google paa Malvern Hills, gir faktisk 554.000 treff!
See full size image
 
 
 
 
 
 
 
I tillegg tok vi en bytur i Great Malvern, naermeste byen, og der fikk vi baade sett ei flott kirke, handlet litt mat og vaert innom turistkontoret. Det er masse forskjellige ting aa utforske i naeromraadet om vi onsker. Og saa har det vaert fint vaer i dag; da vi kom hjem litt tidlig i ettermiddag la jeg meg ut i hagen, og jeg fikk sol i fjeset og not vaeret i horisontalen i over en time! Naa skal jeg lage litt middag, skal ha koteletter i dag. Nok en skuffelse i matveien; alle polsene inneholder "rusk" og det igjen inneholder hvetemel. Noen som kan finne ut for meg hva "rusk" egentlig er?
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Besteget Black Hill today!

  1. Merete sier:

    Så god du er til å skrive! Ser ut til at dere har det bra, tross i gluten problemer. Trodde du hadde med deg endel, eller sjekket på forhånd, dere som er så bereiste. Vi har vært en tur i Arendal i dag, og spist is på bryggekanten i Pollen.

  2. Elisabeth sier:

    og dettehttp://www.yourdictionary.com/rusk

  3. Anne-Grete sier:

    Takker for hjelp, Elisabeth, mulig jeg hadde skjont det ut fra dette, men pappa forklarte det paa norsk med "kavring" og da skjonner jeg det, for det blir brukt som bindemiddel og droyemiddel i slike ting. Saa rusk paa engelsk er noe rusk paa norsk for coliakere! Og ja, Merete, jeg har med meg en del ting, men ikke polser 😉 Har nettopp bakt nytt brod naa, saa har vi nok for resten av turen. Forventet ikke aa finne lunsjmat egentlig, men maa jo sporre og prove seg. Dumt hun ikke liker salat, da hadde det vaert enkelt..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..