England!

Ja, naa sitter jeg ved dataen til familien Barber i Colwall, Malvern, Worchester in "the heart of England" og skriver. Vi ankom stedet her ca. halv to i natt, dvs. halv tre etter norsk tidsregning. Ganske saa trotte. Vi hadde en fin tur til Stavanger, det gikk greit aa sjekke inn paa sola, og flyturen var behagelig og fin. Mathias grein ikke i det hele tatt. Men den siste halvtimen var han veldig "krelete", han var trott da. Vi fikk lov aa komme inn i England, vi maatte splitte opp ved passkontrollen, for Phillip kunne jo ikke gaa inn som EOS-borger, men som US-borger. All bagasjen kom helt og pent frem, saa da var det bare aa finne bilen til familien Barber og starte kjoreturen. Det var ikke helt enkelt aa betjene en ukjent bil paa ukjente veier og med venstrekjoring, og det morknet fort da vi kom paa veien. Men med god tid og bare et par feilkjoringer, kom vi frem. Alle barna slumret i bilen, Mathias sov nesten hele tiden, og satt rolig med sutten og bamsen da han var vaaken. Det bar rett i seng i gaar, og saa var det aa gaa paa oppdagerferd i huset i dag morges. Barna lekte i vei fra morgenen, og Mathias fant baade biler og en trillende hund han likte. Jeg fant bokene mine, Phillip fant Eurosport og saa var alle fornoyd 😉
 
Det har plasket ganske godt i dag, saa vi tok bare bilen til supermarkedet og fikk handlet inn litt mat og drikke og godteri. Saa har vi spasert litt i nabolaget her, og barna har lekt ute i hagen. Ellers har vi holdt oss innendors. Vi bor rett over gata for dette klokketarnet:
 
See full size image
 
 
 
 
 
 
 
Skriver mer siden!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..