Vår og lysere tider!

Nå er våren kommet, om ikke på ordentlig, så i alle fall på kalenderen. Det er blitt mars, og det er deilig. Merker det er lengre lyst om ettermiddagene, og faktisk har det vært litt mildere temperaturer de siste dagene. Det er vinterferie nå, og dagen i dag ble brukt til bytur med bibliotekbesøk, optikertime og langtur til Sørlandsbadet i Lyngdal. Det kan anbefales! http://www.sorlandsbadet.no/velkommen/ Det er deilig med et så nytt og fint anlegg med mange muligheter for både små og store barn. Mathias som var livredd i dusjen, tødde opp etterhvert og plasket rundt som en fisk mot slutten! Han hadde badering rundt livet, og det fungerte veldig bra! Det var skikkelig gøy med ham, og da han kom hjem, fortalte han om og om igjen det han hadde opplevd: " Bade badering", "svømme og plaske", "svømme inn i lyset", (det er en halv sirkel med lys i gulvet som reflekteres i vannet og i taket.) "bade vannet". Veldig vellykket, altså. Men guri så trøtt man blir av en sånn ettermiddag med kjøring i tåke på hjemvei i tillegg. *Gjesp*
 
Etter et par uker med tannverk og feber/forkjølelse, er vi igjen ved godt mot når det gjelder minsten. Han sover godt om natten og er ganske så fornøyd om dagen, heldigvis. Men det går nok ennå en stund før han er avvent med alle bestikkelsene som ble innført da han var syk. Sutta, drømmehagen og bøker er de beste hjelpemidlene, men det må nok jobbes hardt for å legge bort dette, i alle fall størstedelen av dagen.
 
I overmorgen drar vi en tur til Danmark med Superspeed. Vi kjører ned om morgenen og hjem sent på kvelden. Så får vi litt ut av dagen i Danmark.  Kanskje det blir mer bading?!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..