November

Tenk det er alt november. Egentlig en veldig fin måned, lite krav og pes og mye innekos og rolige dager. November er igrunnen en snill måned. De to første dagene i november har dessuten vært solfylte og fine, med kaldt klart vær. I går var jeg og de tre yngste barna på tur til Holmenkollen i Jegers, og i dag har hele familien vært en tur i den nye båten. Jeg har aldri vært på båttur i november før, men det var utrolig fint! Det var nesten ikke en båt på fjorden. Derimot var det masse fugleliv, vi så ender, skarv og måker. I ettermiddag har vi vært på kaffe hos Irene sammen med tante Bjørg. Det var veldig koselig. Dessverre var ikke Mathias helt i form, han har vært plaget med diarè i nesten ei uke nå, så vi håper endelig at det snur snart. Syk
 
Helga ble litt annerledes enn planlagt; vi fikk ikke med oss et eneste av møtene i fellesmøtet til menigheten, men vi får lese referatet når det kommer. Og jeg vil nok få muligheten til å engasjere meg i andre møter som er planlagt; bl.a. møte med foreldrerådet til tirsdag. Da skal det være foredrag av en fra www.barnevakten.no Det skal handle om nettvett for barn. Det gleder jeg meg til å høre. Datamaskin
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..