Vår!

Det er vår! Vi har hatt nydelig vårvær i flere uker, men akkurat i dag er det ikke så fint. Mulig det blir gråvær nå i påska, men gradestokken viser at det ikke er vinter lengre. Det er deilig å slippe tunge støvletter og la barna løpe rundt i lette joggesko.

Det er bare 3 måneder til sommerferien! For barna er det bare 2 måneder til skolefri, men sommerferien i England starter rundt 20. juli. Det blir kjempespennende for både store og små. Vi skal til Malvern, en liten landsby i naturskjønne omgivelser.
 Se her: http://maps.google.no/maps?q=malvern+england&oe=utf-8&rls=com.google:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&split=0&gl=no&ei=n8LcSdryCIHC-Ab04Yj-DA&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1 (Linken virker visst ikke helt, du må kopiere adressen og lime den inn i nettleseren, så virker det.) Vi har ikke begynt den detaljerte planleggingen av hva vi ønsker å se og oppleve der borte, men en tur til London er en selvfølge. Det er togstasjon like bortenfor huset, så vi kan ta tog inn til London og slippe å tenke på bilen.

Vi skal jo bytte bil med familien der borte, så vi har bil tilgjengelig. Uansett, mulighetene er mange: Tur til kysten, til Wales, til  Birmingham, til andre koselig småbyer, til parker osv. Her ser dere bilder av huset sett fra veien og et fra stue/kjøkken. Koselig, eller hva?

Nedenfor er huset sett fra hagen. Tipper det blir her vi holder oss på morgenen og kvelden hvis været blir bra.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..