Konsert?

Hei, dere kjente, er det noen som har lyst å være med på konsert? Det er Gisle Børge Styve trio som skal spille og synge på Søgne Gamle Prestegård onsdag 4. februar kl. 20. Slik blir de presentert i Søgne kommunes informasjon:

"Gjennom flere år har Gisle Børge Styve Trio utviklet et svært underholdende, velklingende, humoristisk og vakkert musikalsk uttrykk der samspillgleden står i sentrum. Trioen koser vettet av seg og det smitter over på publikum. På Søgne Gamle Prestegård denne kvelden, midt i uka tidlig i februar, vil du få høre trestemt sang, leken improvisasjon, verbale innspill, groovende låter og vakre melodier."
 
Lyst å være med?
 
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..