Lite spennende liv?

Jeg er glad i hverdager, men at hverdagen var så grå i januar, det hadde jeg ikke trodd. Skulle se gjennom bilder for å legge ut på spacet her, men det var jo omtrent ingen! Vi har tatt noen få hverdagsbilder, men ikke nok til å dele… Men da vi hadde besøk på søndag, og vi så hvor gøy det er å se bilder sammen, bestemte jeg meg for å ta flere bilder. Så nå skal kameraet ligge i vesken noen dager, så kanskje jeg har noen å dele med dere om ikke så lenge. I dag skal Mathias og jeg på barnetreff, så der kan jeg kanskje få noen blinkskudd. I morgen blir det konsert, Birgitte og jeg skal gå. Gleder meg til det!
 
Til slutt et lite sitat fra Søren Kierkegaard som passer for meg nå, for jeg har slukt 3 bøker denne måneden:
 
"De fleste klager over at det i romanene ikke foregår som i virkeligheten. Jeg klager over at det i virkeligheten ikke foregår som i romanene." 
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..