Januar

Ja, da var det alt 18. januar ,og dagene og ukene går sin gang. Foreløpig er det grått og trist her, ikke tegn til snø og vinter. Jeg har vært supersosial og gått ut hver eneste formiddag. Det er det beste middel mot vinterdepresjon, det har jeg funnet ut. Det hjelper også godt med et gøy håndarbeid og noen gode bøker, og jeg bruker mer tid enn vanlig på dette. Jeg har forresten brodert ferdig bunadssjalet og har bare ei lita lomme igjen som jeg har kommet godt igang med. Jeg er kjempefornøyd! Men merkelig nok er det ikke så mye som frister å strikke akkurat nå….?!
 
Ellers skal jeg legge til noen bøker i boklista. Gode bøker, men ikke så gode at man ikke klarer å legge dem fra seg. Det har jeg ennå tilgode på ei stund. Nå er jeg nettopp begynt på "Den trettende fortellingen" av Diane Setterfield, og jeg lurer på om den er så fengslende som noen påstår.
 
I uka som kommer starter mange av ettermiddags- og kveldsaktivitetene igjen for hele familien, så nå er det idrett, friluftsliv, møter, syforening og bibelgruppe som gjelder. Jeg har en almanakk som jeg har med meg når vi planlegger nye datoer, en kalender på kjøkkenet for barnas aktiviter og en kalender på google som Phillip og jeg synkroniserer. Det fungerer faktisk ganske bra!
 
Mathias, Emma og meg har hatt en liten magesjuke, de kastet opp, mens jeg var kvalm og slapp. Håper de andre slipper unna.
 
Nå ser jeg frem til helga fra 13. – 15. februar. Da skal vi på storbyferie – til Oslo!  Vi er invitert med Ingrid og Kristian, og Leif og Anne Tone skal også. Det blir en enkel ferie med avslapping, god mat og gode venner. Kanskje også et kulturelt innslag, – noen forslag?
 
Akkurat nå gleder jeg meg masse til våren, men enn så lenge skal jeg prøve å ha det fint – selv om regner pøser ned og mørket føles trykkende. Man kan glede seg over andre ting, og en av tingene som blir fint er å få ny vaskemaskin i morgen! Vanskelig å bestemme seg, men det ble en av de enkleste Miele-maskinene. En solid og traust maskin som skal kunne vare i 20 år. Den kommer i morgen på døra, så skittentøy – here I come!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..