Snart sommer

En tidlig morgen i mai sitter jeg her ved pc-en. Dagen startet nøyaktig kl. 05.50, da minstemann ville opp av senga. Heldigvis hadde han sovet uten avbrudd gjenom hele natta, slik han pleier. Så da var det bare for mor å stå opp, finne seg litt mat til minsten og seg selv og så titte litt på pc-en.
 
Det var en stor festdag i går, med finvær og flagg, is og pølser og mange festkledde barn og voksne. Kommer nok noen bilder i albumet fra det.
 
Mathias er en stor sjarmør for tiden, og når han smiler bredt og babler i vei til fremmede folk, så blir moren så stolt, så stolt. Yndlingsuttrykkene er "bokka, bokka, bokka" og "dærr, dærr". Det hender at han slår til med "mamma" eller "babba", men det er heller sjelden.
 
Jentene har fått seg trampoline i hagen, så nå er det hopp og sprett og tjo og hei ute i hagen. Fint for svigermor som er syk nå og sitter mye inne, så har hun noe å se på. De trives på skolen og har fått være med på flere fine turer både i friluftsliv og med klassekontaktene. Om et par uker blir Nina 10 år Fødselsdagskake, utrolig som tiden går. Klokke
 
Svangerskapspermisjonen min er gått ut, men jeg er så heldig at jeg har muligheten til å være hjemme med Mathias lengre. Så det blir ikke noen annen lønnet jobb enn den lille renholder-jobben på skolen for meg det neste året. Jeg har nå nok å gjøre som hjemmearbeidende, for all del! Hus og 4 barn krever sitt! Men, ved god hjelp av www.flylady.net så klarer jeg den biten også.
 
Sommeren står for døren med tur til Laval i FrankrikeAuto , husbytte i år igjen. Det gleder vi oss til, hele familien! Smilefjes
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..