Vinter og vår

Sesongens andre snøfall er her, nå i slutten av mars. Vi har fått nok snø til å gå på ski, for mye snø til å ta frem hagemøblene og passe mengde snø for barna til å leke og ha det kjempegøy ute. Så vi som venter utålmodig etter vår og varme, får prøvd tålmodigheten. Skal jeg være helt ærlig, håper jeg snøen forsvinner fortest mulig.
 
Det er 2. påskedag i dag, og jeg var glad for å høre essensen av påskens budskap i kirka i dag. "Han er oppstanden, store bud! Min Gud er en forsonet Gud, min himmel er nå åpen!" I ettermiddag skal jeg på konsert, og det gleder jeg meg til. Der er det lovsang og glede. Note
 
Vi har vært en tur på Karmøy i starten av påska. Vi besøkte Phillips fetter og kusine, og vi hadde en hotellovernatting i Haugesund. Bilder kommer kanskje senere.Smile
 
Fredag 4. april skal Andrea spille på klaverkonsert i Musikkens hus, og alle kjente og ukjente er hjertelig velkomne!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..