Siste høstmåned

Tenk at vi allerede er midtveis i november, siste høstmåned! Vi har hatt så mye pent vær i høst at jeg ikke helt har skjønt at høsten start er over. Men den siste uken har det vært både mørkt og vått, så nå begynner det å gå opp for meg. Og når julelysene dukker opp både i byen og rundt husene, har jeg også skjønt at vi nærmer oss jul. Jul i dette annerledes-året. 2020. Pandemi-året. Når vi nå har runde 2 med sterke restriksjoner, er det mange som har mistet mye. Jeg tenker mye på de enslige, ensomme, de som har mistet jobben, mistet nettverket. Tøffe tider, også i vårt gode land.

Snart er det desember og vinter. Skjønt – vinter er det ikke alltid det blir her helt sør. Noen ganger er vinteren mer som en ekstra høst. Og i år med begrensninger for sosialt liv, kan vinteren nok føles ekstra lang. Selv er jeg over gjennomsnittet sosial, så jeg må finne trivsel på andre måter. For meg fungerer rådene fra HelseNorge godt når det gjelder å få god livskvalitet:

  • Knytte bånd
  • Være aktiv
  • Være oppmerksom (her har jeg mye å lære, utålmodig som jeg er)
  • Fortsett å lære
  • Gi til andre

Jeg håper at vi i løpet av åren 2021 får en vaksine mot korona-viruset, slik at vi kan leve mer normalt, og være sammen med hverandre uten bekymring for smitte. Da skal vi igjen synge, klemme og le.

Fra en tidligere tur til Gillsvann.
Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Oppmuntring og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..