Sommer

Sommeren startet i helga med sol og varme og badetemperaturer. Det er lenge siden sist år jeg badet så tidlig som 1. juni! Nå er det bare kort tid igjen til ferien, og etter en hektisk og uforutsigbar vår i helsevesenet, ser det nå ut til at vi kan få ferie som normalt i sommer. Det gleder jeg meg til. Vi er så heldige å ha hytte ved sjøen, og har også fått en litt bedre båt, så nå kan vi komme oss lett ut på holmetur, fisketur og dra-til-Høllen-og-kjøpe-is-tur. Målet for ferien er å få noen flere turer i kajakken, for det er så nydelig å bare gli rundt tett inntil holmene og høre fugler og se på livet uten bråk. Jeg har også et mål om å få se litt mer av landet vårt uten å måtte dra så langt, for eksempel til sør-vest-landet.

I august begynner jeg i ny jobb etter å ha jobbet 9 år i jobben jeg har nå. Det blir vemodig å ta farvel med gode kolleger, men også veldig spennende å gå inn i en ny stilling med nye kolleger på ny avdeling.

Jeg ønsker alle lesere en riktig god sommer, ferie eller ei!

Dette innlegget ble publisert i Hverdag. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..