Julaftenmorgen

Bussen kjører rolig forbi utenfor. Katten ligger på teppet og glor. Vannet sildrer i oppvaskmaskinen og vi skal feire jul i nytt hus. Jeg vet ikke om det er på grunn av det elendige været med regn hver eneste dag eller om det er noe annet, men jeg har ikke skjønt helt at det er jul i år. Ikke før i går kveld da treet ble pyntet, julebildet ble tatt og lysene ble tent. Da kjente jeg at det nærmer seg. Heldigvis blir det jul uansett. Uansett form og vær, uansett omstendigheter, julestemning eller ei. Gud har besøkt vår jord i form av en baby, født under kummerlige forhold. Han er ikke langt borte. Han er så nær som et lite barn kan være. Vi trenger ikke være i tvil om det har skjedd. Hele slektsregisteret finnes, folketellinger fant sted, konger og keisere befalte. Midt i verdenshistorien kom han til oss og viste oss hvem Gud er.

Mary did you know that your baby boy is Lord of all creation?
Mary did you know that your baby boy would one day rule the nations?
Did you know that your baby boy is heaven’s perfect lamb?
That sleeping child you’re holding is the great
I AM.

Riktig god jul ønskes akkurat deg!

Dette innlegget ble publisert i kristendom, Oppmuntring og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..