Små turer er også turer

De siste ukene har jeg fått meg noen fine turer. Dagstur til Aalborg med søster, niese og sønn, telttur ved Salvestjønn med mannen, topptur til Linnåsen fra hytta med vennefamilie og langturen «Bymarka rundt» med løpevenninne. Løpeturene alene er også fine turer, men de er trening mer enn tur.

Felles for turene er at de krever lite (Danmarksturen er et unntak), og så lenge man kan bruke beina og følge en sti, kan man få det til. Jeg føler meg utrolig heldig som kan gå, sykle eller kjøre noen få minutter, og så være i skau og turterreng. Og blir man litt lei av ett område, er det bare å begynne på et nytt. Om man kjører 20 minutter i bil, har man nærmest ubegrensede turområder å ta av.

Hvis du trenger turinspirasjon og bor sør i landet, anbefaler jeg Marits turblogg. Hun tar fine bilder og deler opplevelsene både fra nærområdet og utenlandsturer. Ellers fikk jeg noen gode turtips på bloggen til Tursøstre da jeg skulle ha min første overnatting i telt.

Hvorfor være inne når alt håp er ute?

Salvestjønn.

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Travel, Trim, Tur og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..