Jeg velger meg april!

April er et flott måned her på Sørlandet. Det er begynt å bli grønnskjær på trærne, og varmen har kommet forsiktig smygende. Ennå er det dager hvor vinden er bitende kald, og vi har ennå nattefrost inni mellom, men dagene blir stadig varmere når sola får lov å skinne litt.

I formiddag var jeg og en kollega på tur til Skråstadvarden. Vi valgte turløypa som foreslått i boka «32 nærturer i Kristiansand» med start og stopp på Gill, og med løype via Løeknotten opp og via Urdalen ned. Det var en fin tur i nydelig vårvær med blåveis, fuglesang og varme. En slik tur gjør en sliten, men man får så mye energi også, både fra naturopplevelsen og det å dele den med en god venn. Når hverdagen er hektisk og slitsom iblant, er det viktig å bruke helgene til noe som gir energi og løfter en ut av hverdagsmaset.

I kveld var det konsert på programmet – en annen ting som gir energi. En kveld med korsang, allsang og påskesalmer – delt med ei god venninne – er et sikkert kort. Bare synd at konserten er så raskt ferdig! Nå har jeg funnet frem god musikk og sitter og koser meg med korsang på anlegget hjemme.

Ønsker alle lesere ei god uke!

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Trim, Tur og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..