Januarhverdag

Det er snart slutt på januar, den lange mørke vintermåneden når jula er over og det er lenge til vår. Heldigvis har det vært mye klarvær og fint, så jeg har fått utnyttet dagslyset i helgene, noe jeg vet har mye å si for humør og energinivå. Denne vinteren har jeg også vært skadefri, og jeg har fått vært så aktiv som jeg har ønsket med stort sett 3 rolige løpeøkter i uka. Denne helga kom det masse snø, så da blir det verre med løpinga. Kanskje det blir ei økt eller to innendørs på mølle, og så blir det kanskje kjørt skiløyper i nærområdet? I tilfelle skal jeg sørge for å få noen økter på ski. Det kan være fint som en avveksling.

Ellers har jeg tatt opp igjen pianospilling nå som et slags nyttårsforsett. Jeg har spilt lite de siste årene, og spesielt lite klassisk etter noter, det som jeg er flinkest til. Derfor har jeg bestemt at jeg skal spille mer, og kanskje lære meg noen av favorittene utenat. Det gir glede for meg og forhåpentlig noen flere med levende musikk!

Utenom jobb og plikter er det strikking og lesing som er hobbyaktivitetene mine om dagen. Mest strikking. Jeg har nettopp ferdigstilt bestillingsstrikk, og mottakeren var godt fornøyd med «Team Ingebrigtsen»-genseren. Nå er det egostrikk som gjelder, etter å ha fått ny strikkebok til jul. Votter og sjal stod først på lista, og så blir det nok en ny genser etterhvert.

I morgen starter jeg forresten opp i ny jobb – vikariat som HR-rådgiver på samme arbeidsplass. Det gleder jeg meg til. Det blir nok en bratt læringskurve, men med gode kolleger skal det nok gå. Frem til det er kommet vikar for meg, skal jeg fremdeles jobbe 50% i min faste stilling.

Det er litt tidlig å vente på våren, men jeg gleder meg over at det stadig blir lysere ute og at februar som siste vintermåned er rett rundt hjørnet. Litt sent – men godt nytt år til alle lesere!

Dette innlegget ble publisert i Hverdag og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..