Sommer

Sommerferien min er på hell, og i morgen må jeg tilbake til jobbhverdagen. Det har vært en fantastisk ferie: Først 3 uker på hytta og så ei uke på Kreta. Flott sommervær 4 uker i strekk, det tror jeg ikke jeg kan huske jeg har hatt før! Jeg har blitt brun både på for- og bakside, har fått spist god mat og sett nydelig natur på Kreta, vært på Gaustatoppen i nydelig vær og hatt god tid til å treffe venner når de har vært hjemme. Så energitanken er fylt opp, og jeg er klar til å gyve løs på jobb. Og ennå er det sommer 🙂

IMG_0013IMG_0023 (1)IMG_0098IMG_0006IMG_1708

Dette innlegget ble publisert i Hverdag og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..