Snart sommerferie

Det er fredag og helg. Og det er snart sommerferie. Denne herlige forsommertiden går så utrolig fort, fylt av fine aktiviteter og gjøremål. I år har vi hatt 3 uker med ordentlig sommervarme, varmere enn på mange år. Det har jeg satt stor pris på og prøvd å benytte meg av når jeg har kunnet.

I sommer håper jeg å få god tid til å strikke, lese og sole meg. Jeg håper å holde meg skadefri slik at jeg kan løpe når jeg har lyst. Jeg håper å treffe mange venner og kjente, og å få gode opplevelser med mann og barn. Jeg håper å spise god gresk mat på Kreta og bli brun også på baksiden. Jeg ønsker meg klarvær på Gaustatoppen og varme på hytta.

Jeg ønsker deg en god sommerferie!

Dette innlegget ble publisert i Hverdag og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..