Fin førjulstid

Med litt pause fra saken nevnt i forrige innlegg, har det vært en fin tid de siste dagene. I går fikk jeg en koselig formiddag sammen med to søstre og to nevøer hos mamma som hadde bursdag, og på ettermiddagen tok jeg med 10-åringen og to kamerater og så filmen «Stjernen» på kino. Julefortellingen ble fortalt gjennom dyrene som finnes i historien, og det var eselet til Josef og Maria som var hovedpersonen. Fin film med mye humor, og guttene og jeg koste oss. Om kvelden var det gløgg og hygge med mannen. (Og denne gangen husket jeg å blande ut gløggen!)

I dag er det årsfest for speidergruppen til 10-åringen, og det blir nok fint. Minstemann trives godt på speideren, men det er kanskje helst fordi flere av kameratene går der. Jeg håper han vil trives også pga. innholdet og aktivitetene!

Nå er det skiskyting på TV i bakgrunnen, litt twitterprat, kaffe og klementiner. Snart skal jeg over på streaming av semifinale i volleyball for damer hvor yngstejenta er engasjert. Jeg ønsker alle lesere en fin førjulstid!

Dette innlegget ble publisert i Hverdag og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..