Vanlig hverdag

En helt vanlig hverdag, og mandag attpåtil. Med vekkerklokke, oppvask og reklame. Med jobb, løping og matlaging. Noen omganger ble lagt til på strikketøyet, og faktisk fikk jeg presset inn litt baking også. Men dagen er over nesten før man får sukk for seg, og resten av uka blir antakelig omtrent lik. Da er det godt å vite at nettopp en slik hverdag er det man ønsker seg når man ikke har den. Når man er pjusk og ikke kan gå på jobb. Når man har syke barn og må legge alle planer til side. Når man mister jobben og plutselig har altfor mye tid.

Så i dag vil jeg være takknemlig. For å ha både vekkerklokke og noe å stå opp til. For oppvask og noen å lage mat til. For helse til å løpe og et hus å komme hjem til. For å ha noen å savne og noen å rydde opp etter. For ei god seng å lande i etter en lang dag.

For jeg er utrolig heldig som har en helt vanlig mandag. En mandag med hverdagsrutiner og forutsigbarhet. Med høst og gråvær i vente, men med lys og glede inne.

God hverdagsuke til alle lesere!

Dette innlegget ble publisert i Hverdag og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..