Ferieslutt

Så var det plutselig slutt på 4 ukers herlig sommerferie. Etter 3 uker på hytta ved sjøen og 10 dager i England, var det bare å komme seg tidlig opp og i gang mandag morgen. Vi var hjemme kl. 22.30 søndag kveld fra London, så jeg rakk å pakke ut av kofferten før det bar i seng. Men å komme tilbake til jobb er helt greit, spesielt når mannen ennå har ei uke ferie og styrer heimen og lager middag til meg når jeg kommer fra jobb. Og når man treffer igjen gode kolleger og har trivelige oppgaver å ta fatt på på jobben, er det ganske fint, faktisk.

Ferien i England var flott, og vi fikk med oss både fottur i nasjonalparken North York Moors, sett «Aidensfield» – alias Goathland, vært i Whitby og vandret langs piren og spist fish&chips og hatt en dag på stranda i Scarborough. I London gjorde vi Naturhistorisk museum om igjen og var på British Museum i tillegg til å shoppe litt i Covent Garden, slappe av i Kensington Gardens og handle på Lillywhite på Piccadilly circus. Men da søndagen kom var vi alle klare for hjemreise og å treffe igjen eldstedatter som var hjemme og jobbet.

Det har vært ganske ustabilt vær med en del regnbyger etter at vi kom hjem, så foreløpig har jeg ikke hatt følelsen av at jeg har gått glipp av noe ved å jobbe. Derimot har jeg nytt å ta en løpetur i turområder her hjemme med frisk luft, sval temperatur og frihet og muligheter som ikke finnes i utlandet. Vi er utrolig heldige som har så mange friluftsområder i Norge til fri benyttelse!

De neste dagene skal brukes til å sikre vinterens forsyning av bringebær, heie litt på datter som spiller NM i beach-volley, jobbe litt dugnad og fortsette å spisse løpeformen. Om litt over 2 uker er det Sommerløpet som står for tur, 10 kilometers løype i egen by, og om snaue 2 måneder er det halvmaraton i Oslo. Jeg er skadefri og har god motivasjon, så alt ligger til rette for gode økter og fine naturopplevelser.

IMG_5287

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Travel, Trim og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..