Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves

For 3 uker siden skrev jeg om gode ting jeg ventet på. Nå har jeg fått alt! Jeg har fått sommervarme, et kne som kan brukes til løping igjen og god tid. Heldige meg. Jeg er så takknemlig for en stort sett frisk kropp, og nå tør jeg endelig tro på at jeg skal få lov til å bruke den til løping igjen – noe som gjør meg lykkelig, rett og slett. I går, for eksempel. Med to av barna på tur i Baneheia, og jeg selv løpende i nydelig sommervær, passe rolig og passe langt – var jeg lykkelig.

Og i dag utnyttet vi finværet og dro ut like etter jobb og hadde mat og bading på programmet i flere timer. Da er det ikke så ille om ikke ferien har begynt ennå.  Tvert imot – vi kan nyte sommeren og samtidig glede oss til ferien!

Hvis sola skinner hos deg, eller om du bare lengter etter den, kan du lytte til denne sangen. Den som venter på noe godt…!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..