Å komme hjem

Jeg er så glad i diktet «Henta» av Johann Grip. Å få være liten og ha noe å tro på som er større, klokere og sterkere, er noe mange mennesker har behov for. For meg er det selvsagt at dette «noe» er Gud. Det er han som henter eller venter i andre enden når livet en gang tar slutt. Det er han jeg hører til hos, det er han som gjør meg trygg. Og når den dagen kommer at jeg er ferdig med livet her, håper jeg at jeg møtes med ordene  «Velkommen hjem!»

Dette innlegget ble publisert i Dikt, kristendom, Oppmuntring og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Å komme hjem

  1. bollefrua sier:

    Jeg er også veldig glad i det diktet. God helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..