Bloggtips

Når jeg selv ikke har så mye å gi, er det en glede å tipse dere lesere om blogger og nettsteder jeg finner interessante. Jeg vet ikke hvordan dere følger andre blogger, men jeg gjør det via leseren i wordpress (der min egen blogg hører til.) Dermed trenger jeg ikke å oppsøke bloggene for å se om de er oppdatert, jeg går bare til leseren min der jeg abonnerer på bloggene jeg vil. Der får jeg siste nytt fra dem alle.

I dag har jeg lagt til en blogg jeg fant via et twitter-tips. Hun har ikke skrevet mye, men det som er kommet til nå er helt i min ånd. Ta en titt på Ingveig Tverangers blogg.

For de matglade i dag anbefaler jeg Alt Godt, og for de strikkeglade anbefaler jeg Woolspires nettverk.

Og for de som bare er glade fordi det er helg: God fredag!

tgif

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Oppmuntring og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..