Alt kan skje

I mange år var musikk nærmest fraværende i livet mitt. I perioden med baby- og småbarnsliv var det så mye lyd, og livet var så intenst, at når man hadde fred og ro var man lykkelige over å være uten lyd. Da var musikk en stressfaktor, og ikke til glede. (Mine barn var ikke de med høyest lydnivå, langt ifra.)

De siste årene har jeg lyttet mer til musikk, og det har selvsagt sammenheng med at musikken er blitt så tilgjengelig og så enkel å bruke. Det henger også sammen med at jeg har begynt å trene og liker å ha en puslerende rytme å løpe til. Men musikken må også gi meg noe; jeg kan ikke høre på nedbrytende tekster selv om de har en god rytme.

Jeg kalte innlegget «Alt kan skje», og de fleste av dere skjønner kanskje at jeg skal frem til strofen og sangen «Anything could happen». Det er en strofe som dumper ned i tankene i ulike situasjoner. I dag, for eksempel. Jeg er hjemme, har lite planer og venter muligens et venninnebesøk eller to. Kanskje, kanskje ikke. Anything could happen.

Neste strofe ut er «If you love somebody, better tell them while they´re here» er fra sangen «On top of the world». Det finnes ikke så mye viktigere enn å fortelle menneskene rundt en at en er glad i dem. Ikke vet vi hva fremtiden bringer, ikke alltid klarer vi vise kjærlighet på gode måter, – så si til barna dine, partneren din, venninnen din at du er glad i dem! Ikke tenk at det er uviktig fordi det er selvsagt. Kjærlighet er aldri selvsagt! Ord er viktige. Gode og bekreftende ord løfter opp våre medmennesker og gjør godt.

«It´s a new day, hold on to what`s right» er fra sangen «Some of us». Dagen i går er forbi, dagene før det er fortid, og kan ikke gjøres om igjen. Angrer du på noe, ta det opp med dem det gjaldt og gå videre. Er de ikke mottakelige, så la det ligge. La fortiden være og konsentrer deg om dagen i dag. Gjør det som er riktig i dag. Om alle andre gjør motsatt av deg, betyr ikke det nødvendigvis at de har rett. Du vet hva som er riktig for deg. Det er en ny dag i dag. Gjør det beste ut av den! Ta vare på deg selv i dag, og ta vare på de som er viktige for deg.

Alt kan skje. Ta imot det gode som skjer deg i dag og sett pris på de vakre øyeblikkene! Alt kan skje!

IMG_2608

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Musikk, Oppmuntring og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Alt kan skje

  1. Så flink du er til å formidle gode tanker 🙂 Visste ikke at du hadde blogg – gøy! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..