Godt, sprekt nyttår!

I går fikk jeg en nyttårsgave av ei venninne, ei bok om hvordan komme i form til halvmaraton eller maraton. Midt i blinken! Forhåpentlig skal dette året bli ett av mine sprekeste på lenge. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang og at jeg – tross det elendige været med store mengder regn og gråvær – gleder meg til lange løpeturer (og målet mitt er 2,1 mil, ikke 2,1 km som jeg feilaktig skrev i forrige innlegg!). For min del kan snøen holde seg i fjellet så det holder seg snøfritt her…

Jeg håper jeg kan inspirere noen til trim ved å av og til skrive om det på bloggen. Jeg har selv funnet inspirasjon på ulike blogger. Den morsomste var definitivt denne, og hun har så rett: I stedet for å lese om løping – reis deg fra sofaen og gå eller løp en tur! Jeg synes også Stormbergs slagord «Små turer er også store» er inspirerende. Det trenger ikke være en knallhard treningsøkt for å få treningsutbytte, en liten tur er bedre enn ingen tur! Og når det gjelder trening og helse er «hvert skritt teller og 30 minutter gjelder» en god anbefaling.

Hva inspirerer og motiverer deg til å trimme? Helse, vektkontroll eller god form? Gode treningsvenner, fine naturopplevelser eller konkurransemål? Del gjerne dine beste råd!

_MG_4419

Dette innlegget ble publisert i Trim og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Godt, sprekt nyttår!

  1. Tilbaketråkk: Løping | Ord om ord

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..