En ny start

Tidligere i høst var jeg i Kilden og hørte Ingrid Bjørnovs 2012-ouverture. Ouverture betyr start eller åpning, og hun assosierte litt rundt dette med en god start. Hvem har vel ikke hatt behov for å starte på nytt etter et eller flere mislykkede prosjekter?

Hver dag er en ny start. Man kan velge å gjøre dagen i dag annerledes enn dagen i går, og det som du alltid har gjort før trenger du ikke gjøre om igjen i dag. Nå ved nyttårsskiftet er det ekstra aktuelt å vurdere om man skal endre kurs, legge noe bak seg for å gå videre, ha en slags mental selvangivelse.

For meg har 2013 vært et fint år. Et år med mange hverdager på en god arbeisdplass, men også med et par fine feriereiser med mannen. Det var en flott sommer på nybygd hytte og det var konfirmasjon for nest eldste datter i vår. Minstemann begynte på skolen og jeg fikk 3 nye tantebarn. Det har vært et år med mye av det jeg liker godt: Baking, strikking og trim.

Jeg har ett nytt mål for 2014, og det er å løpe Oslo Marathon, halvmarathon 21 km. Etter å ha begynt med løping som trim i 2012 har det blitt noen mil tilsammen. Men jeg har aldri trent for et spesielt mål, og heller ikke fulgt spesielle treningsprogram. Ikke har jeg løpt spesielt langt og fort heller. Nå må jeg skjerpe meg og jobbe aktivt for å klare å fullføre dette på en tid jeg kan være fornøyd med. Kanskje det er dette som har ligget i bakhodet og gjort at jeg faktisk har løpt et par ganger i uka nå i juleferien?

Utover løpsmålet mitt har jeg et ønske om at 2014 kan bringe mer av det som har vært godt i 2013. Og så ønsker jeg å skrive videre på bloggen og håper at jeg ved det kan bidra til at noen kan få et tips, litt oppmuntring, en smule inspirasjon eller et gudsord på veien vi vandrer sammen. Takk for følget gjennom 2013 og vel møtt til et nytt bloggår i 2014!

Motivational-Inspirational-Life-Quotes-1506

Dette innlegget ble publisert i Hobbyer, Hverdag, Oppmuntring og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..