Farge på tilværelsen

Det er mørkt og tidlig morgen. Det er høst med regn og vind. Men innimellom er det også fine dager og farger igjen på trærne. «I mørket er alle katter grå», heter det i det gamle ordtaket. Men artisten Laleh sier det motsatt, hør henne i hennes nye og vakre sang her.

«Just because it is black in the darks, doesn`t mean it`s no colours.»

Vi går inn i den mørkeste tida nå, og da er det ekstra viktig å legge merke til fargene og lyset. Legg merke til fargene ute som ennå finnes: Gule blader på bakken, røde nyper på buskene og den knallblå himmelen på de klareste dagene. Og legg merke til fargerike mennesker du omgås og ta vare på dem. Og ikke minst: Sett litt farge på tilværelsen selv ved å dele litt av deg selv og være et godt medmenneske. Det gir så mye tilbake!

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Oppmuntring og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..