Soundtrack of my life

Onsdags kveld var jeg igjen på «Nesten helg«, landets eneste sykehus-talkshow. På plakaten stod temaet «Soundtrack of my life», og det gjorde meg nysgjerrig. Musikk og identitet, hvordan er sammenhengen? Og hva har musikk å si for hvordan man har det? 

Et par av gjestene var ungdommer som fortalte om hvordan de bruker musikk til å forsterke følelsene. Glad musikk når de er glade, «deppe-musikk» når de er deppa. Nå som vi har all verdens musikk tilgjengelig på Spotify, er det enkelt å kategorisere musikken og bruke den annerledes enn for noen år siden. 

Høydepunktet på kvelden var artisten Siri Nilsen med sin vakre stemme og et enkelt lite instrument som jeg først trodde var en liten gitar men som muligens var en ukulele eller banjo?! Uansett – det var så enkelt, så sårt, og så følelsesladet. Hør hennes flotte sang her

Dette innlegget ble publisert i Musikk og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..