Høstferie

Da var høstferien over for denne gang.  Høljende regn den ene dagen og strålende solskinn den neste gjorde at hytteferien ble kontrastfylt. Men det har vært rolige dager med god tid og lave skuldre. Herlig!

Jeg fikk lest et par gode bøker i ferien, «Døden, skal vi danse» av Per Fugelli og «Vekk meg når det er over» (om sykdommen ME) av Live Landmark. Begge bøkene handler om sykdom og alvorlige kriser, men begge har også en optimisme og et livsmot som gjennomsyrer bøkene. De anbefales på det varmeste!

Denne høsten har jeg kunnet sykle til og fra jobb siden det er slutt på å levere minsten i barnehagen. Han er nemlig blitt skolegutt. Sykling er en fin ting! Spesielt når høstdagene er klare og fine og uten regn. Man blir mer oppkvikket, får frisk luft, litt trim og skåner miljøet. Jeg kan derfor si meg veldig enig i disse utsagnene:

Dobbel lykke: Sykle til biblioteket!

Dette innlegget ble publisert i Grønn hverdag, Hverdag, Litteratur og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..