Takknemlighet

I dag har vært en god dag med tid til hygge med familie og tid til å kjenne på takknemlighet. Takknemlighet over god helse, en god familie, å ha det trygt, å ha nok av alt som trengs for et godt liv og for friheten til å leve som man ønsker.

Mine tanker går i dag til de som sliter med dårlig helse, strever i vanskelige relasjoner, lever i utrygghet og til de som mangler det daglige brød. Og ikke minst til de som lever med krig og ufrihet. Boka jeg leser på ennå og som jeg har skrevet om her, «Mitt liv, min frihet», minner meg stadig på hvor heldig jeg er som kan leve mitt liv uten å være kuet av andre. Og bloggen til denne kloke damen minner meg stadig om hvor skjørt livet er, og at helse ikke er noe man kan ta for gitt.

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Oppmuntring og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..