Hektisk høst

Det er høst, og det er hektisk. Først og fremst fordi vi er i sluttfasen med hytta, og det er mange ting som skal på plass. Hver ledige ettermiddag og kveld tilbringes på hytta enten av den ene eller den andre eller begge, og den som er igjen hjemme er uten bil og må ordne opp i alt annet. Som f.eks. å gå på foreldremøte. Med 4 barn blir det 4 foreldremøter på rekke og rad, og fritidsaktiviteter starter opp og tar sin tid. Men det går fint over en periode, og nå som vi ser at hytta snart er ferdig, blir målet veldig virkelig. Om en måneds tid kan vi antakelig overnatte der for første gang!

Selv om det er hektisk, er det også en ro over høsten. Man har innsett at det som ikke ble gjort i vår eller sommer, det blir ikke gjort i år. Dessuten må man ikke skynde seg ut for å nyte været, sola bruner ikke lengre og varmen er ikke som den var. Men når forkjølelsen slipper taket, gleder jeg meg til å ta en tur i skauen og virkelig nyte klar luft og fine farger. For høsten, den ordentlige høsten, er like om hjørnet.

Dette innlegget ble publisert i Hverdag og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..