Nyoppdaget musikk

Det er alltid fint å oppdage musikk som man liker. Jeg kan være ganske altetende når det gjelder musikk, men som regel blir jeg ekstra glad i musikk hvor teksten står sentralt. Spesielt om det er den typen musikk som man virkelig lytter til, og ikke bare skal ha en god rytme for å trimme etter.

Det var på grunn av en anmeldelse i avisen Fædrelandsvennen at jeg oppdaget musikken til Bill Fay. Han var visstnok populær for flere tiår siden, og har nå gitt ut ei ny plate. Jeg har hørt flere spor av ham, og jeg liker de aller fleste. Hør for eksempel «Thank you Lord» og «Be at peace with yourself», nydelige sanger om takknemlighet og trygghet.

«Thank you Lord, for forgiveness and mercy. Thank you Lord».

 

Dette innlegget ble publisert i Musikk, Oppmuntring og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..