En trettimeters reise

Jeg har ikke lest mye de siste ukene, men jeg plukket med meg ei bok fra biblioteket her en dag som jeg leste ut. (Låner en god del flere bøker enn jeg leser ferdig; livet er for kort til å lese kjedelige bøker!) «En trettimeters reise» handler om en gutt fra India som vokser opp blant grytene hos bestemoren, og som reiser med familien til Frankrike som voksen og blir lært opp i fransk kokekunst. Ei bok som ikke er veldig spennende, men som er passe underholdende, lettlest og som frister til matlaging. Anbefales!

Dette innlegget ble publisert i Litteratur og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..