Barn og medier

Organisasjonen Barnevakten imponerer stadig med sine aktuelle tema og gode anbefalinger. De har et åpent og positivt syn på mediene, men gir råd om hvordan være gode og bevisste mediebrukere som foreldre i forhold til barn og unge. De jobber både utad mot foreldre på flere arenaer og innad mot lovgivning og pressen. Støtt dem om dette er noe du synes er bra!

Ipaden - både læringsverktøy og leketøy!

En ting er i alle fall sikkert: Barn som vokser opp i dag er mediebrukere omtrent fra de blir født. De kommer til å synes at vi levde i steinalderen som husker tilbake til den tiden man fikk datamaskin i hus. Og uten mobiltelefon! Utfordringen er å finne det gode, velge bort det dårlige og være gode forbilder og guider i mediejungelen. Til det trenger man å sette seg inn i saker og ting selv og å ta imot tips og råd fra de som virkelig jobber med dette. Både Barnevakten og Familie og medier kan være gode støttespiller.

Og som alltid i barneoppdragelsen teller det mer hva du gjør enn hva du sier: «Vær selv et forbilde i gode gjerninger!» Tit. 2,7

 

Dette innlegget ble publisert i Barn, Medier og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..