Alt er klart!

«Alt er klart!» Det var det damen i resepsjonen på hotellet sa da vi kom og skulle gjøre opp for oss etter ei helg på hotell i Skagen. Vi visste egentlig at vi ikke skulle betale noe før vi dro, vi skulle bare levere inn nøklene. Det var en annen som tok regninga; både for hotellrommet og maten – ja for alt. Så vi kunne bare spasere rett ut uten å betale ei krone. Ganske deilig!

Dette fikk meg til å tenke på når vi skal møte Gud. Når vi står foran Ham og vet at det ikke er plass for synd og svakhet i himmelen. Når vi står og vet at vi ikke har noe å betale med. Da vet vi det egentlig, det han skal si. Vi vet at det er en annen som tok regninga, som betalte for oss. Men så godt det skal bli å få høre det: «Alt er klart!»

Dette innlegget ble publisert i kristendom, Oppmuntring og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..