«Da tenner moder alle lys..»

Da var julaftens morgen kommet, og barna har såvidt tjuvstartet på gavene. De har alltid fått lov å åpne en gave om morgenen, for å minske ventetiden. Og i jula er tradisjonene viktige, så det ble i år som alle andre år. Det har også blitt tradisjon å se «Veien til Betlehem«, en spillefilm om juleevangeliet som er tro mot bibelens budskap. Den så vi i går kveld, og den ga oss en fin inngang til jula. Den fokuserer en del på Maria og hennes undring og tro, på samme måte som sangen «Mary did you know»:

I dag blir det først julelunsj hos tante, og så middag her hjemme hos oss med ribbe og tilbehør. Så blir det selvsagt gaver, og etterpå god tid til å kaffe og hygge. Det blir lys i alle rom, så ingen krok er mørk, og forhåpentligvis er alle glade og takknemlige når kvelden er over, ikke bare over gavene, men over Gaven Jesus Kristus som gis oss alle, ikke fordi vi har vært snille, men fordi Gud er glad i oss.

Jeg ønsker med dette en god jul til alle kjente og ukjente lesere!

Dette innlegget ble publisert i kristendom, Mat, Musikk, Oppmuntring og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..