Lys av alle slag

Det har vært lite dagslys de siste dagene, og attpåtil har gatelyset nærmest huset vært ute av stand, og våre egne utelamper på garasjen har sluknet. Så på de mørkeste dagene i året som vi er i nå, har det utendørs vært ordentlig mørkt. Men da er det fint å oppdage stjernene! Det var stjerneklart i går kveld, og med lite kunstig belysning blir stjernehimmelen desto vakrere!

Jeg må innrømme at jeg ikke har kommet meg mye utendørs de siste dagene. Delvis på grunn av mye dårlig vær, og delvis fordi det har vært en del å gjøre innendørs. Dørterskelen blir så høy iblant! Men med litt ekstra fri på dagtid neste uke, håper jeg å kunne få både tid og lyst til å tilbringe litt mer tid utendørs. Og det blir sikkert klarvær minst en kveld så jeg få speidet etter stjernen som lyser og viser vei til stallen i Betlehem…

 

Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Oppmuntring og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..