Livets lys

Det er ennå noen dager igjen til jul, og enda noen blogginnlegg under temaet «lys». I går hadde vi en fin bytur på ettermiddagen, og vi oppdaget en flott julepyntet by. Det var lysfontener av fakler, juletrær og julegater pyntet med lys, lysshow på torvet og lys i det øverste vinduet på domkirka der tonene fra den ensomme saksofonen skapte en magisk stemning. Jeg har strevd for å finne ut hvilken sang det var, og endelig fant jeg den. Den er komponert av Frode Alnæs, mest kjent som gitarist. Og så heter den «Vitae lux» som betyr «Livets lys». Her nydelig fremført på minnemarkeringen etter 22. juli av Tine Thing Helseth:

 

 


Dette innlegget ble publisert i Hverdag, Musikk og merket med , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Livets lys

  1. Tilbaketråkk: Snart jul | Ord om ord

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..