Ukesmeny nr. 2

Jeg skrev visst i innlegget tidligere i dag at jeg skulle skrive et par ukesmenyer. Og et par er jo faktisk to. Så her kommer ukesmeny for en uke til:

Fredag: Lasagne med salat                                                                                                               Lørdag: Risgrøt + reker/krabber til kvelds                                                                                 Søndag: Svinestek (gjerne surret stek fra Gilde) stekt i leirgryte så det blir masse god kraft til saus                                                                                                                           Mandag: Fiskesuppe                                                                                                             Tirsdag: Rester av svinestek fra søndagen                                                                                       Onsdag: Kylling i sursøt saus                                                                                                             Torsdag: Stekt laks med Reinhardtsens fiskekrydder og salat med rømmedressing

 

Bon apetit!

Skinkestek med cidersaus

Dette innlegget ble publisert i Mat og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..